Qui som? | UAB Campus Mèdia

UAB Campus Mèdia és una plataforma darticulació de continguts interactius, elaborats pels estudiants de forma homologable als que produeixen altres mitjans. Està conformada per UABtv i, pròximament, per UABràdio i la revista Campus Online. Els destinat...

uab, campus, mèdia, és, una, plataforma, darticulació, de, continguts, interactius, elaborats, pels, estudiants, de, forma, homologable, als, que, produeixen, altres, mitjans, està, conformada, per, uabtv, i, pròximament, per, uabràdio, i, la, revista, campus, online, els, destinat

Qui som?

UAB Campus Mèdia és una plataforma d'articulació de continguts interactius que elaboren els estudiants de forma homologable als que produeixen altres mitjans. Està conformada per UABtv, UABràdio i, pròximament, la revista Campus Online.

 

Els destinataris d'UAB Campus Mèdia són, especialment, la comunitat universitària i, de forma general, el conjunt d'usuaris de la xarxa. Compta amb una plantilla formada per professors, personal tècnic i alumnes de la Facultat de Ciències de la Comunicació.

 

UAB Campus Mèdia constitueix un espai de llibertat i de creació que ofereix un tractament plural i equilibrat d'assumptes diversos, tant de la pròpia universitat com d'altres àmbits d'abast general. Tot amb l’objectiu de crear una programació sincrònica estable que inclogui els fets més rellevants que tenen lloc a la Facultat de Ciències de la Comunicació i a la universitat.

 

UAB Campus Mèdia és un espai públic al qual tots els estudiants poden accedir-hi i presentar les seves propostes. El menú que ofereix incorpora continguts diversos a la carta, entre els quals hi ha determinades pràctiques dels alumnes i l'arxiu audiovisual de la FCC.

 

 

 

 

Antoni Vidal, director
Pere Botifoll, coordinador tècnic
Raül Giró, editor
 
Laboratoris Audiovisuals de la Facultat de Ciències de la Comunicació

 

 

 

Participa!

 


Nom:
*
E-Mail:
*
Repetir E-Mail:
*
Missatge:
*
Pregunta de seguretat:
*
 
 
* Camps obligatoris