UAB Campus Mèdia | UABràdio > Radiopolis

Innovació docent en ciència política a través d'UABràdio Aquests reportatges han estat elaborats per l’alumnat de l’assignatura “Anàlisi de polítiques públiques” (Grau de Ciència Política) en col·laboració amb UAB Campus Mèdia, la Facultat de Ciències...

Radiopolis

Innovació docent en ciència política a través d'UABràdio

Aquests reportatges han estat elaborats per l’alumnat de l’assignatura “Anàlisi de polítiques públiques” (Grau de Ciència Política) en col·laboració amb UAB Campus Mèdia, la Facultat de Ciències de la Comunicació i alumnat dels Graus en Periodisme i Comunicació Audiovisual.

 

Radiopolis és una iniciativa seleccionada en la Convocatòria de Projectes d’Innovació Docent (2017 i 2018) de la Universitat Autònoma de Barcelona (Oficina de Qualitat Docent). Els seus objectius han estat la millora del procés d’aprenentatge de l’alumnat, així com de la seva motivació i capacitat d’anàlisi i comunicació d’una política pública. Hem treballat de forma transversal entre diferents àrees de coneixement i hem promogut l’intercanvi i el treball col·laboratiu entre alumnes de diferents facultats.

 

Els reportatges són resultat d’un exercici educatiu. El seu contingut i la seva difusió s’han de comprendre com a part d’aquest procés.

 

 

Agraïm la col·laboració de la plataforma UAB Campus Mèdia, la Facultat de Ciències de la Comunicació, així com especialment a Mireia Camacho, Miquel Camarasa, Laia Patau i Marc Suárez -alumnes dels Graus de Periodisme i Comunicació Audiovisual- i a Raül Giró, Antoni Vidal, Fernando Morales, Carles Llorens, María José Recoder, Montse Bonet, Xavier Ballart, Joan Botella, Laura Feliu, Núria Font i Ana Mar Fernández Pasarín.

Contacte del professor de l’assignatura (Nicolás Barbieri): nicolas.barbieri@uab.cat

Darrers programes

Cercar en aquesta categoria: Cercar | Restablir