UAB Campus Mèdia | UABràdio > Radiopolis

Estudiants de ciència política fan ràdio a la UAB Aquests reportatges han estat elaborats per l’alumnat de l’assignatura “Anàlisi de polítiques públiques” (Grau de Ciència Pol&iac...

Radiopolis

Estudiants de Ciència Política fan ràdio a la UAB

Aquests reportatges han estat elaborats per l’alumnat de l’assignatura “Anàlisi de polítiques públiques” (Grau de Ciència Política) en col·laboració amb UAB Campus Mèdia, la Facultat de Ciències de la Comunicació i alumnat del Grau en Comunicació Audiovisual.

Radiopolis és una iniciativa seleccionada en la Convocatòria de Projectes d’Innovació Docent 2017 de la Universitat Autònoma de Barcelona (Oficina de Qualitat Docent). Els seus objectius han estat la millora del procés d’aprenentatge de l’alumnat, així com de la seva motivació i capacitat d’anàlisi i comunicació d’una política pública. Hem treballat de forma transversal entre diferents àrees de coneixement i hem promogut l’intercanvi i el treball col·laboratiu entre alumnes de diferents facultats.

Els reportatges són resultat d’un exercici educatiu. El seu contingut i la seva difusió s’han de comprendre com a part d’aquest procés.

 

Agraïm la col·laboració de la plataforma UAB Campus Mèdia, la Facultat de Ciències de la Comunicació, així com especialment a Miquel Camarasa -alumne del Grau de Comunicació Audiovisual-, Raül Giró i els professors Antoni Vidal, María José Recoder, Montse Bonet, Xavier Ballart, Joan Botella i Ana Mar Fernández Pasarín.

Contacte del professor de l’assignatura (Nicolás Barbieri): nicolas.barbieri@uab.cat

Programes

Cercar en aquesta categoria: Cercar | Restablir