Qui som? | UAB Campus Mèdia

UAB Campus Mèdia és una plataforma d'articulació de continguts interactius que elabora l’alumnat, així com la resta de la comunitat universitària, de forma homologable als que produeixen altres mitjans. Està conformada per UABtv i UABràdio.   UAB Camp...

uab, campus, mèdia és, una, plataforma, darticulació, de, continguts, interactius, que, elabora, l’alumnat, així, com, la, resta, de, la, comunitat, universitària, de, forma, homologable, als, que, produeixen, altres, mitjans, està, conformada, per uabtv, i uabràdio,  , uab, camp

Qui som?

UAB Campus Mèdia és una plataforma d'articulació de continguts interactius que elabora l’alumnat, així com la resta de la comunitat universitària, de forma homologable als que produeixen altres mitjans. Està conformada per UABtvUABràdio.

 

UAB Campus Mèdia té com a públic objectiu, especialment, la comunitat universitària, i el conjunt de forma general, les persones que naveguen a través de la xarxa. Compta amb una plantilla formada per alumnes, així com per personal tècnic i docent de la Facultat de Ciències de la Comunicació.

 

UAB Campus Mèdia constitueix un espai de llibertat i de creació que ofereix un tractament plural i equilibrat d'assumptes diversos, tant de la pròpia universitat com d'altres àmbits d'abast general. Tot amb l’objectiu de crear una programació sincrònica estable que inclogui els fets més rellevants que tenen lloc a la Facultat de Ciències de la Comunicació i a la universitat.

 

UAB Campus Mèdia és un espai públic al qual totes les persones de la comunitat universitària poden accedir-hi i presentar les seves propostes. El menú que ofereix incorpora continguts diversos a la carta, entre els quals hi ha determinades pràctiques d’alumnes de la Facultat de Ciències de la Comunicació, així com el seu arxiu audiovisual.