L'Alternativa - Internet: paradís perdut | UAB Campus Mèdia

INTERNET. PARADÍS PERDUT   Els avenços proporcionats per la revolució digital amb la interconnexió planetària a través d’Internet -que es presentava com a una incontestable eina emancipadora- conformen, a hores d'ara, una jungla incerta de macro-inter...

internet, paradís, perdut,  , els, avenços, proporcionats, per, la, revolució, digital, amb, la, interconnexió, planetària, a, través, d’internet, -que, es, presentava, com, a, una, incontestable, eina, emancipadora- conformen, a, hores, dara, una, jungla, incerta, de, macro-inter

L'Alternativa - Internet: paradís perdut

Publicat per: UAB Campus Mèdia
Data: 12/05/2017
Reprods.: 47
Insereix

INTERNET. PARADÍS PERDUT

 

Els avenços proporcionats per la revolució digital amb la interconnexió planetària a través d’Internet -que es presentava com a una incontestable eina emancipadora- conformen, a hores d'ara, una jungla incerta de macro-interessos corporatius, ciberatacs que modifiquen l'equilibri geopolític, fomenten el consum compulsiu i generen postveritats  que aniquilen el periodisme rigorós.

Internet s’ha convertit en una eina farcida de llums i ombres, que alguns analistes consideren que serveix més com a eina de control de la ciutadania que com a mitjà democratitzador de la comunicació.

En parlem a la nova edició del programa ‘L’AlternativaTV’, aquest divendres 12 de maig, de 12:30 a 13:30 hores

 

Ho fem amb:

. SANDRA ALVARO. Doctora en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona i investigadora de la cultura digital 

 

. LOURDES MUÑOZ. Enginyera tècnica en Informàtica i presidenta de ‘Barcelona Open Data’

 

. JAVIER DÍAZ NOCI. Professor de la Facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra i expert en Periodisme i InternetL’Alternativa TV s’emet en directe, des de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona, a través dels serveis de ‘UAB Campus Media’ i compta amb l’impuls de la ‘Fundació Periodisme Plural’, l’associació ‘Solidaritat i Comunicació-SICOM’, i les publicacions ‘Alternativas Económicas’ i ‘Mongolia’. El presentador és el periodista i professor de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB, Frederic Pahisa.

Programes: