Incòmodes - El suïcidi | UAB Campus Mèdia

La soledat, l’assetjament, una història personal o familiar, tenir problemes financers. Aquestes són algunes de les causes que poden acabar amb la vida d’una persona en el moment que es creu que no hi ha una solució i que el suïcidi és l’única forma d’...

la, soledat, l’assetjament, una, història, personal, o, familiar, tenir, problemes, financers, aquestes, són, algunes, de, les, causes, que, poden, acabar, amb, la, vida, d’una, persona, en, el, moment, que, es, creu, que, no, hi, ha, una, solució, i, que, el, suïcidi, és, l’única, forma, d’

Incòmodes - El suïcidi

Publicat per: Incòmodes
Data: 24/04/2019
Reprods.: 23
Insereix

La soledat, l’assetjament, una història personal o familiar, tenir problemes financers. Aquestes són algunes de les causes que poden acabar amb la vida d’una persona en el moment que es creu que no hi ha una solució i que el suïcidi és l’única forma d’acabar amb el dolor.

Des de l'equip d'Incòmodes creiem que és necessari obrir les portes a aquest tema que, a nosaltres, ens genera molt de respecte i, esforç.

Recordeu que estem aquí per tractar el tabú i conèixer diferents arguments i experiències que ens ajudin a comprendre el fet. Així que esperem estar a l’altura i demanem disculpes, ja des d’un principi, si fem algun error no volgut.

Programes: