Tot Plegat 24-5-2019 | UAB Campus Mèdia

La Mesa del Congrés avala la suspensió dels quatre diputats independentistes en presó preventiva, després de la inhibició del Suprem i de l'informe dels lletrats de la cambra en base a l'article 384 bis de la Llei d'Enjudiciament criminal. La presid...

la, mesa, del, congrés, avala, la, suspensió, dels, quatre, diputats, independentistes, en, presó, preventiva, després, de, la, inhibició, del, suprem, i, de, linforme, dels, lletrats, de, la, cambra, en, base, a, larticle, 384, bis, de, la, llei, denjudiciament, criminal, la, presid

Tot Plegat 24-5-2019

Publicat per: Tot Plegat
Data: 24/05/2019
Reprods.: 62
Insereix

La Mesa del Congrés avala la suspensió dels quatre diputats independentistes en presó preventiva, després de la inhibició del Suprem i de l'informe dels lletrats de la cambra en base a l'article 384 bis de la Llei d'Enjudiciament criminal.

La presidenta de la cambra, Meritxell Batet, ha explicat que és la decisió més prudent, més garantista i amb major seguretat jurídica:

Batet ha explicat que els representants d'Unides Podem han demanat més temps per estudiar la qüestió i han mostrat desacord per la rapidesa i la manca d'acord. Hi han votat a favor PSOE, PP i Ciutadans.

La Mesa ha encarregat als serveis jurídics un informe sobre com afecta aquesta decisió a la composició de la cambra.

Programes: