Informatiu 26-11-2019 | UAB Campus Mèdia

Nova edició de l'esdeveniment de generació d'idees UAB Reptes, en què els estudiants han presentat projectes d'emprenedoria. El 25 N, en contra de la violència masclista, es fa sentir a l'Autònoma i als carrers. Un terratremol de 6,4 graus deixa 13...

nova, edició, de, lesdeveniment, de, generació, didees, uab, reptes, en, què, els, estudiants, han, presentat, projectes, demprenedoria, el, 25, n, en, contra, de, la, violència, masclista, es, fa, sentir, a, lautònoma, i, als, carrers, un, terratremol, de, 6, 4, graus, deixa, 13

Informatiu 26-11-2019

Publicat per: L’informatiu
Data: 26/11/2019
Reprods.: 6
Insereix

Nova edició de l'esdeveniment de generació d'idees UAB Reptes, en què els estudiants han presentat projectes d'emprenedoria.

El 25 N, en contra de la violència masclista, es fa sentir a l'Autònoma i als carrers.

Un terratremol de 6,4 graus deixa 13 víocitimes i centenars de erits a Albània. Es el sisme més mortal en els últimes 40 anys d'historia del pais.

A cultura el Minor en Estudis Bascos de la UAB organitza l'actuació "Bertsolarisme i feminisme" amb l'escriptora Maialen Lujanbio.

I als esports, el Madrid i l'Atlètico juguen contra PSG i Juve respectivament, en dos partits claus pel liderat dels seus grups a la Champions.

Programes: