Bona Tarda, Autònoma! - 27/11/2019 | UAB Campus Mèdia

L'Autònoma ha celebrat la quarta entrega dels premis als millors Treballs de Fi de Grau amb perspectiva de gènere. Un guardons que tenen l'objectiu de sensibilitzar els estudiants en la igualtat de gènere en l'àmbit de la recerca. La Cursa sòlidaria...

lautònoma, ha, celebrat, la, quarta, entrega, dels, premis, als, millors, treballs, de, fi, de, grau, amb, perspectiva, de, gènere, un, guardons, que, tenen, lobjectiu, de, sensibilitzar, els, estudiants, en, la, igualtat, de, gènere, en, làmbit, de, la, recerca, la, cursa, sòlidaria

Bona Tarda, Autònoma! - 27/11/2019

Publicat per: L’informatiu
Data: 27/11/2019
Reprods.: 8
Insereix

L'Autònoma ha celebrat la quarta entrega dels premis als millors Treballs de Fi de Grau amb perspectiva de gènere. Un guardons que tenen l'objectiu de sensibilitzar els estudiants en la igualtat de gènere en l'àmbit de la recerca.

La Cursa sòlidaria de la UAB per a la Marató de TV3 que se celebrarà el 15 de desembre incorpora un concurs de disfresses obert a tots els inscrits.

Dilluns que ve l'Autònoma presentarà a la plaça cívica el documental italià "Moon", sobre l'arribada de l'home a la Lluna.

Programes: