Bona Tarda, Autònoma - 28/11/2918 | UAB Campus Mèdia

L'Àutònoma ha investit com a doctora honoris causa la sinòloga francesa Anne Cheng, especialitzada a l'àmbit dels estudis de l'Àsia Oriental. La guardonada és autora de l'obra Història del Pensament Xinès, considerat un dels treballs més influents ...

làutònoma, ha, investit, com, a, doctora, honoris, causa, la, sinòloga, francesa, anne, cheng, especialitzada, a, làmbit, dels, estudis, de, làsia, oriental, la, guardonada, és, autora, de, lobra, història, del, pensament, xinès, considerat, un, dels, treballs, més, influents

Bona Tarda, Autònoma - 28/11/2918

Publicat per: L’informatiu
Data: 28/11/2019
Reprods.: 8
Insereix

L'Àutònoma ha investit com a doctora honoris causa la sinòloga francesa Anne Cheng, especialitzada a l'àmbit dels estudis de l'Àsia Oriental. La guardonada és autora de l'obra "Història del Pensament Xinès", considerat un dels treballs més influents sobre la matèria a Occident. Durant la lliçó magistral, Cheng ha explicat breument les idees del pensament confucià i s'ha mostrat sorpresa per aquest reconeixement.

El Tribunal Constitucional ha desestimat el recurs d'empara d'Oriol Junqueras per la presó preventiva. El resultat ha estat de 9 vots a favor i 3 en contra i ha trencat amb l'esperada unanimitat.

El Parlament Europeu ha declarat l'emergència climàtica i mediambiental a Europa. La declaració s'ha aprovat per 429 vots a favor, 225 en contra i 19 abstencions. Hi han votat a favor la majoria del partit socialista, els liberals i els Verds.

Una cadena d'explosions en una planta química de Texas, als Estats Units, ha obligat a evacuar SEIXANTA MIL persones. Els fets han passat a la ciutat de Port Neches, amb una primera explosió de matinada que s'ha sentit a quilòmetres de distància.

Programes: