Territoris Europeus amb oportunitats de pràctiques i feina | UAB Campus Mèdia

Presentació a càrrec de Margarita Arboix, rectora de la UAB.Holanda, mercat de treball i oportunitats. Dirk J.L. Kremer, cònsol honorari de Barcelona pels Països Baixos.Baden-Würtemberg (Alemanya), una regió amb forta demanda de personal qualificat. Ol...

presentació, a, càrrec, de, margarita, arboix, rectora, de, la, uab, holanda, mercat, de, treball, i, oportunitats, dirk, j, l, kremer, cònsol, honorari, de, barcelona, pels, països, baixos, baden-würtemberg, (alemanya), una, regió, amb, forta, demanda, de, personal, qualificat, ol

Territoris Europeus amb oportunitats de pràctiques i feina

Publicat per: UAB Campus Mèdia
Data: 22/02/2017
Reprods.: 21
Insereix

Presentació a càrrec de Margarita Arboix, rectora de la UAB.

Holanda, mercat de treball i oportunitats. Dirk J.L. Kremer, cònsol honorari de Barcelona pels Països Baixos.

Baden-Würtemberg (Alemanya), una regió amb forta demanda de personal qualificat. Olga Wallner, gerent de projectes del Ministeri d'Economia, Treball i Habitatge de Baden-Württemberg.

Quebec, programes de pràctiques i sectors amb més demanda. Amelie Drewit, consellera de Prospecció i Promoció de la Delegació General del govern de Quebec a Paris.

Polònia, un mercat de treball dinàmic i emergent. Marek Ciesielczuk, cònsol General de la República de Polònia a Barcelona.

Programes: